Young and dangerous

古惑仔系列, 最出位的不是鄭伊健, 不是陳小春, 不是黎姿, 而是林尚義。

古惑仔咁多套戲, 係講浩南上位果頭兩三套最好睇。上咗位, 仲講咩 young and dangerous 吖? 

———–

呢幾日, 突然回想起舊年拉住個行李箱兩地走的日子, 有點想念。

大學時的教授說, 講得出來的, 就不是秘密, 我想寫泊做人, 也一樣吧。

廣告

~ 由 sunfai 於 六月 19, 2007.

一個回應 to “Young and dangerous”

  1. 通常頭兩三套最好睇,可能埋尾再想不出好idea,但身為觀眾,還是要睇...因為美好想望一直留在頭兩三套.....
    好像harry potter,從細個到大個....再不是kid, 似kidult吧!?

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: