夢囈

七月一日: 飲過茶, 雖決定不遊行, 但去維園幫手籌了幾粒鐘款, 與市民直接接觸, 感覺很踏實。晚上和友人聚舊, 驚聞警察係皇后搞嘢, 飯後’趕去’, 才知’驚方’已和平散去…… 虛驚一場, 才知有些東西真的著緊。

七月二日: 起身, 看報得知楊導過身, 決定煲完套《黑社會》再睇埋《一一》, 先出街。晚上和伴侶自己煮自己食, 雖然很熱, 但味道 okay, 有潛質呀。

七月三日四日五日: 開會開會開會開會開會, 電郵電郵電郵, 慰安慰安慰安慰安慰安慰安……….. 幾時, 先可以砍拼砍拼砍拼砍拼砍拼?

唔想做樽頸, 唔想唔耐煩無時間要 schedule 先得閒傾偈, 唔想約咗人但不斷咁 delay delay 再 delay。好, 正能量!

—————–

我要有橋, 好似個頭殼頂有叮一聲咁彈個燈泡出嚟咁………. 不過要 make sure 係慳電膽。

睇多啲? 去呢度。想做嘢? 去果度

廣告

~ 由 sunfai 於 七月 5, 2007.

2 回應 to “夢囈”

  1. review & fastward?

  2. hehe,是說rewind & fast forward呀

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

 
%d 位部落客按了讚: